Tesettür Elbise

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan tunik, hem rahatlık hem de pratik olması bakımından sıkça tercih ediliyor. Her kesime, her zevke hitap eden modeller 7’den 70’e severek giyilirken, ülkemizin bayanlarının büyük çoğunluğu tesettürlü olduğundan dolayı tercihini tesettür tunik lerden yana kullanıyor. Bu sezon tesettür giyimde bohem tarz tunikler ve pudra, pastel tonlar revaçta olacak. Siz de bu sezonun renkleriyle kendinize şık kombinler oluşturabilirsiniz.
 
Tesettür Abiye
Genellikle diz ve dizin birkaç karış altına doğru uzanan boyundan ötürü, daha çok pantolon kullanan bayanların tercihi olan kap, bu sezon yine birbirinden güzel modellerle sitemizde boy gösteriyor. Çok sayıda kombin yapabileceğiniz kaplar, özellikle de bilek boyu klasik kesim pantolonlar ile sezona damga vuruyor.   
 
Tesettür Tunik
Pardesü, kapın tam boyu olarak nitelendirilebilir. Hem etek hem de pantolonla kombin yapmak mümkün. Ülkemizde kapalı bayanların büyük çoğunluğu da tercihini pardesüden yana kullanıyor. Hal böyle olunca da her sezon birbirinden şık ve her bireye hitap edebilecek pardesü modelleri de tüketiciye sunuluyor. Bu sezonun en başarılı pardesü modelleri için www.modamerve.com adresini ziyaret edebilirsiniz.