Çocuk giyim ürünlerinde 2005 yılından bu yana adım adım büyüyen bir marka olarak Melike Kids, geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Hem erkek çocuk giyim ürünleri hem de kız çocuk giyim ürünlerinde, özel ürünler ile hizmet sunulmaktadır. Melike Kids, özellikle 3 ile 8 yaş arası kız çocuk ürünlerinde, geniş model ağı ile geniş kapsamlı bir ürün temin hizmeti sağlamaktadır. 2005 yılından bu yana Bursa’da üretim yapan firmamız, bugün çocuk giyim ürünleri imalatında hızlı bir gelişim ile adım adım ilerlemektedir. Daha çok toptancılara yönelik olan üretimimizle, geniş bir ulaşım ağına hitap etmekteyiz.
 
En kıymetlilerimiz olan çocuklar için, giyim ürünü üretirken, dikkat edilmesi gereken pek çok detay bulunur. Hem sağlık için uygun ve kaliteli ürünler olmalı, hem de ürün çeşitliliği ile hem annelerin hem de çocukların gönlü fethedilmelidir. Bu amaçla Melike Kids olarak, özenli bir çalışma sonucunda, 3 ve 8 yaş arası çocuklarımız için giyim ürünleri imal etmekteyiz. Özellikle kız çocuğu giyim ürünlerinde, tecrübemiz ve ürün çeşitliliğimiz ile kapsamlı ve nitelikli bir hizmet sunmaktayız. Kendi bünyemizde yaptığımız imalat ile kalite standartlarımızı daha da yukarılara taşımış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Misyonumuz, çocuklarımıza daha nitelikli giyim ürünleri üreterek, gönüllerini fethedecek modeller sunmak ve çocuklarımızı sağlıklı ürünler ile korumak iken, vizyonumuz üretim kapasitemizi ve kalitemizi günden güne arttırarak, daha geniş bir ürün çeşitliliği sunmaktır.
 
Hakkımızdaki tüm bilgilere ulaşabileceğiniz, ürünlerimiz hakkında bilgi edinebileceğiniz www.melikekids.com adresinden, rahatlıkla bize ulaşabilirsiniz. Toptan çocuk giyim ürünleri imalatı ve satışı ile alanımızda sayılı isimlerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda bizimle aynı noktalara odaklanmış, kalite ve başarı temelli hizmet veren isimler ile birlikte ilerlemek isteriz. Kaliteli ve nitelikli ürünlerimize ulaşmak için, www.melikekids.com üzerinden bizimle iletişime geçebilir, iletişim bilgilerimize ulaşabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sağlıklı ve kaliteli çocuk giyim ürünleri ile mutlu çocuklar yaratma yolunda, bizimle aynı doğrultuda ilerlemek isterseniz, Melike Kids olarak bundan memnuniyet duyarız. Hep birlikte başarılı işlere imza atmamız dileğiyle.