14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Doğuş Hastanesi; siyasi parti belediye başkanı adayları,ilçe emniyet müdürü ve ilköğretim okulu öğrencilerinin ilgi odağı oldu.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. H.Bülent KURTUL, “14 Mart, büyük bir özveri ile sağlık ihtiyacı olan herkese gece-gündüz demeden 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunan, kendisini 'insana hizmet' ilkesine adamış hekimlerin ve sağlık çalışanlarının verdiği hizmetlerin vurgulandığı, bir kutlama günüdür. Bu anlamlı günde, hekimlere ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının yaşanmamasını dileyerek başta hekimlerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımızın tıp bayramını kutlarım” dedi.

Özel Eminbey İlköğretim Okulu 3.sınıf öğrencileri öğretmenleri Aytaç Özlem ve Fadime Avcı ile birlikte Özel Doğuş Hastanesi'nin doktorlarını polikliniklerinde ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladılar. Gün içinde sırasıyla MHP Akhisar Belediye Başkan adayı Mansur ONAY,CHP Akhisar Belediye Başkan adayı A.Vehbi BAKIRLIOĞLU,Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan DEMİRAY ve AK Parti Akhisar Belediye Başkan adayı Salih HIZLI Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.H.Bülent KURTUL'u makamında ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladılar.