Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Muhammed ÇAKIL ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Meltem Koç; Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi, Soma Şubesi ve Soma 2 No’lu Şube yetkililer ile  bir araya gelerek Sağlık Protokolünü yenilediler.

Yapılan sağlık protokolünün Soma’daki madenlerde, bu sendikalara bağlı çalışan işçileri ve yakınlarını kapsadığını söyleyen Muhammed ÇAKIL, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Türkiye’nin en büyük sendikalarından biri olan Maden-İş Sendikasının şubeleri ile de anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastanemiz adına, Sendikalarımızın değerli yöneticilerine ve sendika üyesi işçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası’nın Soma’daki temsilcileri de, “Biz Türkiye Maden İşçileri Sendikası’nın Soma’daki temsilcileri olarak madenlerde çalışan işçi kardeşlerimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Özel Doğuş Hastanesi ile sözleşme yenileme nedenimiz, hastaneden aldığımız hizmetlerden bugüne kadar gelenlerin memnun olması ve birçok büyük kurumla anlaşmalı olması ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamasıdır. Bizde şubelerimiz ve değerli işçilerimiz adına teşekkürlerimizi iletiyor ve hayırlı olsun diyoruz.” ifadelerini kullandılar.