Sağlık-Sen Manisa Şubesi, sendikacılığı bir adım öteye taşıyarak, kalkınma ajansından proje hibe desteği alan ilk sendika şubesi oldu.

Onaylanan projeye göre Akhisar, Turgutlu ve Şehzadeler ilçelerinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet alanında çalışan personele, iletişim üzerine üç gün süre ile eğitim verilecek. Projenin en önemli amacı, sağlıkta yaşanan şiddetin önüne geçmek, hasta ile çalışan arasında yaşanan iletişim eksikliğinden kaynaklı sorunların önüne geçmek oldu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Sağlık-Sen Akhisar İlçe Temsilcisi Ümit ERASLAN; İlklerin sendikası Sağlık-Sen'den işte sosyal sendikacılık. Bu kapsamda projenin ilk eğitimi 17/12/2014 tarihinde Akhisar belediye meclis salonunda yapmış bulunuyoruz. Eğitimize katılarak bizleri destekleyen Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Sayın Mustafa İRGAT'a yönetim kuruluna, Soma ilçe temsilcisi Gökhan Gürbüz'e, Gördes ilçe temsilcisi Deniz Dilcan'a, Gölmarmara ilçe temsilcisi Üzeyir Karakuş'a, Hastanelerimizin değerli yöneticilerine bu organizasyonun hazırlanmasında bizlere destek olan Akhisar Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına, Akhisar sağlık sen İlçe yönetimine ve hastane temsilcisi dava arkadaşlarıma, yoğu iş ortamında bizlere zaman ayırıp katılan çok kıymetli katılımcılara ve basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür eder. Eğitimimizin hayırlara vesile olmasını diler saygılar sunarım.