Kırkağaç ilçesi 6.jandarma alay komutanlığında 'Sporcu Sağlığı, Beslenme, Kaliteli Yaşam ve Psikoloji' konulu seminer düzenlendi. Kırkağaç 6. Jandarma Alay Komutanlığı sinema salonunda gerçekleştirilen seminerde Doğuş Hastanesi Psikolog Fatih Eyi’nin yaklaşık 1 saat süren sunumunda öfke kontrolü ve stres yönetimi ile ilgili bilgiler verildi.
Daha sonra Doğuş Hastanesi Diyetisyen Gülsüm Gizem Topal’da sporcu beslenmeleri ile ilgili bilgiler verildi. Subay ve astsubaylardan oluşan yaklaşık 250 kişi Özel Doğuş Hastanesine  bu tür seminerlerin daha sık yapılmasını istediklerini dile getirip teşekkür ettiler.

6. jandarma alay komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi öncelikle Doğuş Hastanesinin pazarlama ve iletişim sorumlusu Kadir Ay’a teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti; “Toplum olarak çabuk sinirlenen ve saldırganlaşan bir yapıya sahibiz. Hepimizin diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi hayat ve yaşamla ilgili profesyonel kişilerden destek almamız gerekiyor. Ülkemizde sağlıklı beslenmeyi sadece halkımızın yüzde 30’nun bildiğini bunun özellikle spor yapan kişilerde daha bilinçli hale gelmesi gerekiyor” dedi.