Özel Doğuş Hastanesi Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölge 1 No’lu Şube ile sağlık protokolü imzaladı.

Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölge 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet ŞENDİL ve Sendika yönetiminin bir araya gelmesiyle Sağlık Protokolü imzalandı.

Yapılan sağlık protokolünün Soma’daki madenlerde sendikaya bağlı çalışan işçileri ve yakınlarını kapsadığını anımsatan Muhammed Mustafa ÇAKIL, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Türkiye’nin en büyük sendikalarından biriyle daha anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastane adına Mehmet beye, sendika yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

Mehmet ŞENDİL de, “Biz Türkiye Maden İşçileri Sendikası’nın bir şubesi olarak madenlerde çalışan işçi kardeşlerimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Özel Doğuş Hastanesi ile sözleşme yapma nedenimiz, hastaneden aldığımız hizmetlerden bugüne kadar gelenlerin memnun olması ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasıdır. Bende şubemiz adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.