Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi ile Manisa Akademik Odalar Birliği arasında sağlık protokolü imzalandı.

Özel Doğuş Hastanesine müracaat edecek Odaya bağlı oda üyeleri veya onların bakmakla yükümlü aile mensuplarına hizmet alım sözleşmesi kuralları gereğince hizmet verilecektir. Sosyal Güvenlik Şemsiyesi kapsamı dışında olan oda üyeleri veya yakınlarına da hastaneye müracaat etmeleri halinde özel hasta statüsünde avantajlı indirimler uygulanacaktır. Yapılan protokol kapsamında Manisa Akademik Odalar Birliği üyeleri ve onların bakmakla yükümlü oldukları aile bireyleri Özel Doğuş Hastanesi’nin Poliklinik, Laboratuvar testleri , Radyolojik tetkikler, yatış ve operasyonlar ilgili hizmetlerinden faydalanabileceklerdir. Manisa Akademik Odalar Birliği ile imzalanan sağlık protokolüne Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.H.Bülent Kurtul, Manisa Akademik Odalar Birliği adına İbrahim Demran ve Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Hüseyin Yetim katıldılar.

İmzalanan sağlık protokolünde ; Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.H.Bülent Kurtul “ Sağlık ihtiyaçlarının artması nedeniyle bireysel müracaatların dışında özellikle de Manisa Akademik Odalar Birliği gibi toplumun her kesimine hizmet veren kuruluşlarla yapmayı planladığımız sağlık protokolleri ile sağlık hizmetlerimizle ulaşılabilir olmayı hedeflemekteyiz. Bu anlamda Manisa Akademik Odalar Birliği ile imzaladığımız sağlık protokolünün hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Manisa Akademik Odalar Birliği adına sağlık protokolünü imzalayan İbrahim Demran “ Oda üyelerimiz ve onların bakmakla yükümlü olduğu aile mensupları adına Özel Doğuş Hastanesi ile imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Özel Doğuş Hastanesinin deneyimli doktorları ve sağlık personellerinden üyelerimizin en iyi şekilde sağlık hizmetlerini alacağına inanıyorum.” dedi.