1977 yılında Kahramanmaraş’da dünyaya gelen Uzm. Dr. Bülent İPEK, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Uzman unvanını aldı. Erzincan Asker Hastanesi ve Nevşehir Devlet Hastanelerinde çalışan Bülent İPEK; Kırklareli Rumeli Tıp Merkezi, Bursa Özel Bahar Hastanesi, Bursa Medical Park Hastanesi ve İzmir Özel Sada Hastanesi’nde çalışmış olup bundan sonra Özel Doğuş Hastanesi’nde hizmet verecektir.

Özellikle Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, yeni doğan bebeklerin takipleri büyüme ve gelişmeleri başta olmak üzere tüm çocuk hastalıkları konusunda  tecrübeli  olan Dr. Bülent İPEK; Özel Doğuş Hastanesinde çalışmaktan mutluluk duyduğu belirterek, “Akhisar da böyle bir hastanede çalışmak benim için onur verici. Güçlü ekibi ve güler yüzlü personeli olan hastanede, hastalarımıza daha iyi hizmeti vermek için buradayım.” dedi.

Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile hizmet veren Özel Doğuş Hastanesi, kadrosuna dahil edeceği yeni çalışma arkadaşları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.