Beslenme ve Diyet Uzmanı Tolgahan Kaya, “Çoğu kişinin sadece diyet yapıp bırakarak ve doğru beslenme alışkanlıkları kazanmadan kilo vermeye çalıştığının ve bu nedenle başarısız olduğunun altını çizdi. Günay hanımın başarılı olmasındaki en büyük etken sabırlı olmasıdır. dedi
           
Diyet Uzmanı Tolgahan Kaya, “ Günay hanım, uzun süredir takip ettiğimiz bir hastamız. İlk geldiğinde 137 kiloydu ve hastamız kilolarından dolayı yürümekte zorlanıyor baston kullanıyordu. Hastamız uyguladığımız diyet tedavisi sonucu bugün 97 kiloya düştü. Yapılan tetkiklerde hastamızın Biyokimya değerleri sağlıklı olduğunu göstermektedir.  Ve artık Günay Hanım baston kullanmıyor, rahat yürüyebiliyor ve rahat bir şekilde merdiven bile çıkabiliyor.” ifadelerini kullandı.
               
Tolgahan Kaya, “Tedavi sürecinde sabırlı olmak ve düzenli bir uzman kontrolü çok önemlidir. Günay hanım da yapması gerekenlere özenle uymuş ve sonunda başarılı olmuştur. Bugün hala diyetisyen kontrolüne devam etmekte olan hastamızın yeni hedefi 80 kilonun altına ulaşmaktır. Biz de yeni hedefi için Günay Hanımla birlikte çalışacağız.” dedi.