Obezite ameliyatları hakkında konuşan Op. Dr. Osman UYAR ; “Obezite bir halk sağlığı problemidir ve dünya sağlık örgütü tarafından bir hastalık olarak tanımlanmaktadır. Ülkemizde de obezite giderek artan oranlarda görülmektedir. Obezitenin; diyabet ,tansiyon ve kanser gibi pek çok hastalığa neden olduğu da  kanıtlanmıştır. Obezite ameliyatları diyetle kilo verememiş kişilere kolaylıkla uygulanmaktadır ve sonuçları oldukça başarılıdır. Bizler bu ameliyatları son teknoloji ürünleri kullanarak Özel Akhisar Hastanesi’nde rahatlıkla uygulamaktayız.” dedi.

 Ameliyatı gerçekleşen Onur ÜNAL ; “Aşırı kilolarım nedeniyle yıllardır çeşitli sağlık sorunları ile karşılaşmaktaydım. Her türlü diyeti denememe rağmen kilo verememem  nedeniyle Tüp Mide operasyonunu yaptırdım. Bu konuda kendilerinden  her türlü desteği gördüğüm doktorum Osman beye ,Diyetisyen Ali beye ,Psikolog Fatih beye ve tüm hastane ekibine çok teşekkür ederim.” dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Genel Müdürü Özcan BAYRAM “ Hastanemiz Akhisar ve civar ilçelerdeki  halkımıza hizmet vermektedir. Tıbbi teknoloji ve cerrahi yenilikleri yakından takip edip hastalarımıza yeni hizmetler sunabilmek için hastanemize getirmekteyiz.” dedi.