Özel Akhisar Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Müdürü Buket İsalar, Finans Yetkilisi Şengül Şirin ile birlikte hastane doktorlarını ve hasta odalarını  ziyaret ederektüm babaların babalar gününü kutladı ve hediyeler takdim etti.

Özel Akhisar Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Müdürü Buket İsalar; “Toplumun temel taşı ailedir ve temelde aileyi oluşturan bireyler anne ve babadır. Bu iki değerli varlıktan meydana gelen nesillerle koskocaman bir toplum ve bir millet meydana gelmektedir. Annelerimiz gibi babalarımız da bizleri yetiştiren, her türlü zahmeti ve çileyi çeken, ailemizin geçimini sağlayan ve arkamızda güvendiğimiz bir dağ misali bizlere güven veren değerli varlıklardır. Bizlerin hayata hazırlanmamızda, belli bir yere gelmemizde en büyük emeğe sahip kişilerdir.” dedi.

“Bu vesile ile başta şehit babaları olmak üzere bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyor, vefat eden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu güzel ve anlamlı günün, babalarımızın kıymetini bilmemize, iyi bir baba olabilmek için de eksiklerin  giderilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bir kez daha bütün babalarımızın ellerinden öpüyor, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum” ifadesini kullandı.