Dahiliye uzmanı Vildan ÖĞÜT Özel Akhisar Hastanesinde Göreve Başladı

Dahiliye uzmanı Uzm.Dr.Vildan ÖĞÜT Özel Akhisar Hastanesine transfer oldu. Teknik ve Bilimsel gelişmeleri yakından takip eden Akhisar ve bölge halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Özel Akhisar Hastanesi doktor kadrosunu Vildan ÖĞÜT ile daha da güçlendirdi.

Özel Akhisar Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sağlığın yeni adresi kapılarını hizmet vermeye açtığın ilk günden itibaren en iyi hizmeti bölge halkına sunmaya çalışmakta olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu anlamda doktor kadrosunu kaliteli ve dinamik hekimler ile güçlendiren Özel Akhisar Hastanesi bir önemli ismi daha kadrosuna dahil ederek ; Akhisar’ın başarılı hekimlerinden olan Vildan ÖĞÜT ’ü Özel Akhisar Hastanesini bünyesine kazandırdı.

Dahiliye 2 branşında hasta kabulüne başlayan Uzm.Dr.Vildan ÖĞÜT; Özel Akhisar Hastanesi çalışmaktan mutluluk duyduğu belirtip Akhisar da böyle bir hastanede çalışmak benim içinde onur verici güçlü ekibi güler yüzlü personeli olan Özel Akhisar Hastanesi ile en iyi hizmeti vermek için ben ve tüm ekip arkadaşlarımız çok çalışacağız ‘dedi