Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü ve Özel Doğuş Hastanesi arasında, Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan sağlık protokolü imzalandı.

Akhisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Temel, Depo Şefi Merve Bahçekapılı, Ağaçlandırma Şefi Merve Kaplan, İsi Şefi Ender Birgül, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ve Kurumsal Pazarlama Uzmanı Cenk Yahya Kayserili'nin bulunduğu toplantıda taraflar karşılıklı olarak sağlık protokolüne imza attı.

İmzaların atılmasından sonra konuşan Akhisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Temel; " Yapmış olduğumuz bu protokol ile Akhisar Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı çalışma arkadaşlarımız sağlık sektöründe birçok avantaja kavuşmuş oldu. Doğuş Hastanesi bizim ekseriyetle tercih ettiğimiz bir hastane durumundadır. Güler yüzlü ve profesyonel kadrosuyla bugüne kadar  gösterilen ilgi ve alaka bizi yeteri kadar memnun etmiştir.Başarılarının devamını diliyorum " dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy," Yaklaşık 5 ay önce başlayan ‘Yeniden Doğuş’ sloganıyla aldığımız yolu şu anda geriye dönüp baktığımda iyi aşamada olduğumuzu görüyorum. Bu geçen süreçte kadromuza birçok yeni hekimi dahil ettik. Ayrıca dışa dönük birçok yenilik yaptık. Bunlardaki en büyük gayemiz daha iyi bir hizmet kalitesiyle bulunduğumuz bölgeye faydalı olabilmektir. dedi.