Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisini hedefliyoruz’ anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Akhisar Hastanesi, bölge sağlık hizmetlerinin  en büyük temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Uzm. Dr. Hamit Nejat Yılmaz, “’Özel Akhisar Hastanesi’ni tercih etmemdeki en büyük neden aile ortamında çalışmak istememdir. Görüşmeye geldiğimde bu olumlu havayı aldım. Hastaların sıkıntılarına derman olmada tıbbi etik ve gereklilikleri önemsiyorum. Bu çerçevede çözüm odaklı çalışma prensibini içinde taşıyan biri olarak doğru yere geldiğime inanıyorum.” dedi.

Hamit Nejat Yılmaz Kimdir?

Uzm. Dr. Hamit Nejat Yılmaz;

1959 yılında İzmir' de doğan Uzm. Dr. Hamit Nejat Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını Gazi Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda tamamlayan Hamit Nejat Yılmaz, Bartın Devlet Hastanesi ile Iğdır Devlet Hastanesi'nde ve çeşitli yerlerdeki özel hastanelerde görev yapmıştır. 20 Ekim tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi Nöroloji Polikliniği'nde hasta kabulüne başlayan Yılmaz, “Baş Ağrısı Tedavisi, Felçler, Sara Hastalığı (Parkinson ) Tedavisi, Unutkanlık Hastalıkları (Bunama, Alzheimer vb.) Tedavisi, Yürüme Bozuklukları Tedavisi, Görme, Konuşma ve Hareket Bozuklukları Tedavisi ile Yaşlılık Sendromu Tedavisi” alanlarında hizmet sunacaktır. 

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.

Akhisar Haber, Press Haber