1990 yılında Bakü’de dünyaya gelen Uzm. Dr. Arzu MAHARRAMOVA, 2013 yılında Azerbaycan Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2014 yılında Türkiye'de Diploma Denklik sınavı ve 2015 yılında TUS sınavını da kazanarak; İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olup Nöroloji Uzmanı ünvanını aldı. 

Nöroloji Polikliniği’nde; Migren Tedavisinde Botox, beyin kanamaları, baş ağrısı, baş dönmesi, serebrovasküler hastalıklar, hareket bozuklukları, kas ve sinir hastalıkları, epilepsi, alzheimer, multipl skleroz, inme ve uyku bozuklukları konularında hizmet verilmektedir diyen Uzm. Dr. Arzu MAHARRAMOVA, ayrıca; “Koma, ilerleyici inme, sık tekrarlayan nöbetler gibi hasta yaşamını tehlikeye sokan ciddi durumlarda hastalarımızın takip ve tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürdürülmektedir.” ifadelerini kullandı.

Çoğunlukla el ve ayak uyuşmaları gibi şikayetlerle ortaya çıkan nöropatileri değerlendirmenin yanında bel ve boyun fıtığı gibi ağrılı durumların tanısında dinamik bir yöntem olan EMG (elektromiyonörografi) tetkikinin de Özel Doğuş Hastanesi’nde uygulandığını söyleyen Uzm. Dr. Arzu MAHARRAMOVA; “Santral sinir sisteminin birçok hastalığında özellikle de epilepsi hastalığında ayırıcı tanı amacı ile kullanılan EEG (elektroensafolografi) tetkiki de yapılmaktadır.” dedi.

Türk Nöroloji Derneği ve Tabip Odası Üyesi olan Uzm. Dr. Arzu MAHARRAMOVA, birçok uluslararası ve ulusal kongrede bulunmuştur.