Özel Doğuş Hastanesi'ne karın ağrısı ve mide bulantısı ile gelen 35 yaşındaki Erkan Keskin'e apandisit teşhisi konularak ameliyatına karar verildi.
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Polat; Laparoskopi yöntemiyle Erkan Keskin'in ameliyatını gerçekleştirdi.

Erkan Keskin; nerdeyse bir haftadır karın ağrı şikayetim vardı, etrafındakilerin önce ‘kum ve taş döküyorsun, başka bir şey yok’ diye telkinde bulunduklarını, çoğu insanın da ‘kilolusun, bu ameliyatı buralarda olmazsın onun için İzmir’e gitmen lazım’ dediklerini söyleyerek, “Sonra Özel Doğuş Hastanesi’nde Ali Bey’e başvurduk, o da gerekli tetkikleri yaptıktan sonra burada o ameliyatı yapabiliriz dedi ve bende kabul ettim. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum, doktoruma ve ekibine beni sağlığıma kavuşturdukları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Op. Dr. Ali Polat; ameliyatla ilgili bilgi verirken, bu tür operasyonların eskiden karından kesi yapılarak gerçekleştirildiğini, son yıllarda ise laparoskopik cerrahinin önem kazandığını söyledi. "Bu hastamız kilolu olduğu için, ameliyatı gerçekleştirmek zordu. Dediğim gibi, normalde apandisit ameliyatı karın açılarak yapılır ve hasta 4-5 gün hastanede yatar. Özel Doğuş Hastanesi'nde bu hastada laparoskopi yöntemini kullanarak karnı açmadan, kapalı yöntem ile ameliyatı gerçekleştirdik. Hastamızın ameliyatı çok başarılı geçti ve bir gün sonra hastamızı taburcu ettik. " dedi.