Kurulduğu günden bu yana Akhisar halkına en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen Özel Doğuş Hastanesi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Atila Keskin’i kadrosuna dahil etti.

Konu ile ilgili konuşan Keskin Akhisar’daki ilk kardiyolog olarak Doğuş Hastanesi ile tekrar Akhisar’a dönmekten mutlu olduğunu bildirdi.

Atila Keskin kimdir?

Kalp hastalıkları uzmanı Uzm.Dr.Atila Keskin 1967 yılında Artvinde doğdu.İlköğretimini Artvin,Konya ve Trabzonda tamamladı.Lise eğitimini Bursa Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi Elektronik bölümünde tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Tıp fakültesinden 1992 yılında mezun oldu.Pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini Nevşehirde  tamamladıktan sonra Erzurum ve Tuncelide askerlik hizmetini yaptı.Daha sonra Sağlık Bakanlığından ayrılıp Adalet Bakanlığına geçen Dr.Atila Keskin Akhisar Kapalı Cezaevi Tabibiliği yaptı.Kardiyoloji ihtisasını 2002 yılında Katip Çelebi Üniversitesinden(Atatürk Eğitim Hastanesi)alan Dr Atila Keskin Akhisara atanan ilk Kardiyoloji uzmanı oldu.Akhisara 7 yıl hizmet verdikten sonra 2 yıl Manisa Devlet Hastanesi,1 yıl Salihli Devlet Hastanesi ve3 yıl İzmir Suat Seren Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştı. 2016 yılının başında kamu görevinden ayrıldı.

Ulusal ve uluslar arası birçok bilimsel toplantılara katılan Uzm.Dr.Atila KeskininTürk Kardiyoloji Derneği üyeliğinin yanısıra Hipertansiyon Çalışma Grubu üyeliği,Kalp Yetmezliği Çalışma Grubu üyeliği,Koroner Arter Hastalıkları Çalışma Grubu üyeliği bulunmaktadır.Aynı zamanda European Society of Cardiology üyesi olan Uzm. Dr.Atila Keskin 22.01.2016 itibarı ile Özel Doğuş Hastanesinde yeniden Akhisara hizmet vermeye başladı.