Özel Akhisar Hastanesi “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlar Günü’nde hastane personeline, hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıtıldı.

Özel Akhisar Hastanesi idari ekibi; hasta odaları ve hastanenin diğer bölümlerini gezip karanfil dağıtarak tüm kadınların ‘Kadınlar Günü’nü kutladı. Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten ekip görüş ve önerilerini sorduğu herkesten iyi temenniler ve memnuniyet cevapları aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel Akhisar Hastanesi Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kadınların eşitliği ile daha huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri ve isteklerini dile getirebilmelerinin günüdür. Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişme, kadına ayırdığı yer ve ona duyduğu saygı, verilen hak ve sorumluluklarla ölçülür. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde de önemli rol oynamaktadır.” dedi.

Ayrıca Buket İsalar; “Başta şehit ve gazi anneleri, eşleri olmak üzere her türlü zorluğa göğüs geren engelli annelerinin, yaşamımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda destek vermekten çekinmeyen, bizi yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati bir an esirgemeyen tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.” dedi.