Ergun Sözen, Bülent İğdiroğlu, Gazenfer Şener, Ercan Gezmiş, Dilaver Gül gibi Hababam sınıfı filminin çoğunlukla ilk 3 bölümünde rol almış 11 oyuncu Akhisar Park içi Sinema Salonu’nda Akhisarlılarla buluşarak filme ait anılarını anlattılar. "Postal Rıza" lakaplı Ercan Gezmiş filmi daha nice kuşakların seyredeceğini dile getirdi. "Ne mutlu ki bu projeye imza atmışız" diyen Gezmiş, "Bunun çok büyük onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu onuru ve gururu da sizler veriyorsunuz. Hepiniz sağ olun, var olun. Hababam Sınıfı oyuncuları olarak, inanılmaz büyük bir aileyiz. Şartlar imkan verseydi de tam Hababam Sınıfı olarak gelseydik. Her gün birbirimizi ararız. Bir sloganımız var, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" ifadelerini kullandı.

“İZLEYİCİLER FİLMLERDE KENDİLERİNİ BULUYORDU”

Bir öğrencinin, ‘Hababam Sınıfı'nın bu kadar yıl sonra bile seneler boyu nesillerce izlenmesinin sebebi nedir?’ sorusuna "Kalem Şakir" karakterini canlandıran Bülent İğdiroğlu, "Hiç kimse rol yapmadı ve herkes kendisini oynadı. Ertem Eğilmez gibi bir üstatla bu film çevrildi. Salt bir komedi değildi. Düşündüren, hüzünlendiren, sevindiren ve güldüren bir filmdi. İzleyiciler filmlerde kendilerini buluyordu" yanıtını verdi.

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ’NDE PASTA KESTİLER

“Hababam Sınıfı” filminin efsanevi oyuncuları kendilerine sponsor olan Özel Akhisar Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada kendilerini Özel Akhisar Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. H. Cahit Elmacı, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mehtap Halaza ve Hastane Genel Müdürü Çiğdem İmre Gül karşıladı. Öğle yemeğinin ardından hastanenin girişinde doktorlar ve tüm hastane personeli ile pasta kestiler.