Beslenme ve sağlık alanında Akhisar’da yeni bir soluk getirecek genç diyetisyen Büşra Özgen, Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’ni Ragıpbey Mahallesi 15 Sokak No: 42 Daire 2’de (Yeni Belediye Karşısı Beko Üzeri) adresinde açtı. Diyetisyen Özgen, ofisinde beslenme ve diyet konularında danışmanlık yapacak. 

Diyetisyen Büşra Özgen, sağlıklı kilo alma, sağlıklı kilo verme, kilo koruma, gebelikte ve emziklilik döneminde sağlıklı beslenme, bebek beslenmesi ve tamamlayıcı beslenme, ergenlik döneminde sağlıklı beslenme, çocuklarda sağlıklı beslenme, sporcu beslenmesi, hastalık durumlarında beslenme, (İnsülin direnci, diyabet, hipertansiyon, sindirim sistemi hastalıkları, tiroid, böbrek hastalıkları, karaciğer, safra kesesi ve pankreas hastalıkları, çölyak, gut), yetişkinlik ve yaşlılık döneminde sağlıklı beslenme alanlarında hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Büşra Özgen kimdir?

Diyetisyen Büşra Özgen Soma Fen Lisesi’nden 2015 yılında mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne birincilikle girmiştir ve 2019 yılında mezun olmuştur. Şu an Akhisar’da Diyetisyen Büşra Özgen Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde hizmet vermektedir.

İnstagram’dan takip edin: https://www.instagram.com/dyt.busraozgen/ 

İletişim Bilgileri; 0 542 243 97 78
Ragıpbey Mahallesi 15 Sokak No:42 D: 2 Akhisar
(Yeni Belediye Karşısı Beko Üzeri)
[email protected]