Ziyarete gelen Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstikam Albay Mehmet Şahin'i, Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Ali POLAT ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL karşıladı.
 
Özel Doğuş Hastanesinin Akhisar’ın ilk özel hastanesi olması nedeniyle; sağlıkla ilgili bir çok önemli adımın atıldığı, bunun yanında şehit yakını ve gazilerimizin öncelikli olarak ve ayrıcalıklı bir şekilde hastane imkânlarından faydalanması konularının konuşulduğu ziyarette; Ali POLAT; “Bu nazik ziyaretleri için Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstikam Albay Mehmet Şahin’e teşekkür ediyoruz. Biz kurum olarak her zaman, demokrasinin yanındayız. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm güvenlik güçlerimiz baş tacımızdır.”dedi.
 
Albay Mehmet Şahin de, “Akhisar'da yeni göreve başladım, bunun için sizlere nezaket ziyaretinde bulunduk. Şunu belirtmek isterim ki; bende böyle bir bakış açısına sahip olan Özel Doğuş Hastanesi’ni ziyaret etmiş olmaktan mutluluk duyuyor ve teşekkürlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.