Özel Doğuş Hastanesi, Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Simge KURALAY’ı kadrosuna kattı. Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi deneyimli kadrosu ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunmaya devam ediyor.
 
Dyt. Simge KURALAY Kimdir?
 
1993 yılında Kırklareli’nde doğan Dyt. Simge KURALAY, Ege Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunudur. Halen Ege Üniversitesi’nde Fitoterapi üzerine Master yapmaktadır.  İzmir ONKOMER Onkoloji Dal Merkezi ve  ve Dr .Erdem Duman İç Hastalıkları ve Metabolizma Kliniği’nde Beslenme ve Diyetetik Uzmanı olarak görev yapmıştır. 8 Ağustos tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi Dermatoloji Polikliniği'nde hasta kabulüne başlayan Dyt. Simge KURALAY, “Kilo verme, Kilo Alma, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebe-Emzikli Beslenmesi, Diyabet Beslenmesi, Bebek, Çocuk ve Yetişkin Beslenmesi, Kurum Beslenmesi, Ergen Beslenmesi, Kronik Hastalıklarda Beslenme” alanlarında hizmet sunacaktır. 
 
Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile hizmet veren Özel Doğuş Hastanesi, kadrosuna dahil edeceği yeni çalışma arkadaşları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.