Uzun zamandır bel ve bacak ağrısı şikayetlerinin yanı sıra yoğun hareket kısıtlılığı yaşayan ve bu sebeple Opr. Dr. Berna Engin’e başvuran Zeynep Özdemir isimli hasta başarılı bir ameliyatın ardından şifa ile taburcu edildi. 

Gerçekleşen ameliyatın ardından açıklama yapan Opr. Dr. Berna Engin “Yapılan tetkiklerde ileri derecede bel fıtığı görülen ve uzun zamandır mevcut şikâyetlerle yaşayan hastamız ameliyat olmaktan çekinen bir hasta olduğunu ve yakınları aynı şikâyetlerle farklı hastanelerde operasyon geçirmiş ancak operasyon sonrası istenilen rahatlığa bir türlü kavuşamadığını dile getirdi.Mikro cerrahi yöntem ile bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirdiğimiz hastamızın tedavisini tamamlayarak sağlığına kavuşturduk ve ertesi gün hiçbir şikâyeti olmaksızın taburcu ettik.” dedi.

Özel Akhisar Hastanesinde bel fıtığı ameliyatı olan Sn. Zeynep Özdemir de kendisini başarılı bir şekilde ameliyat ederek eski sağlığına kavuşturan doktoru Berna Engin’e teşekkür etti. Zeynep Özdemir, "Ameliyat olmadan önce biraz araştırma yaptım. Daha sonra Özel Akhisar Hastanesine gelerek doktorumuza müracaat ettik. Başarılı ameliyattan dolayı başta doktorum Berna Engin’e, ekibine ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.