Dünyada ve Türkiye’de göz anlamında önemli çalışmalara ve tedavilere imza atan Batıgöz, Türkiye’deki altıncı şubesini Manisa'da açtı.

2004 yılından bu yana göz sağlığında ileri teknoloji tedavi alt yapısı, deneyimli medikal kadrosu ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam eden Batıgöz, Türkiye’nin en kalabalık 14’üncü şehri olan Manisa’da açtığı yeni şubesinde hastaların sağlığı ve rahatlığı için gereken tüm imkanları Manisalılara sunuyor. 

Yeni nesil lazer teknolojileri Avrupa ve İstanbul’dan sonra Manisa’da

Ege Bölgesi'nde doğan ve doğduğu topraklarda yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileri ile İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra Türkiye'nin en gelişmiş ve en büyük organize sanayi bölgelerinden birisine sahip Manisa'da, yurtiçi yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’deki altıncı şubesini açtı.  

Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal, Ak Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil dışında çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Batıgöz'ün Manisa'da böyle bir merkezi açmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Batıgöz yönetimine teşekkür etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın konuşmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler ve beraberindekiler göz hastanesini ziyaret ettiler. 

12 yılı aşkın bir süredir göz hastalıkları üzerine çalışmalar yapan Batıgöz Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Mehmet SÖYLER açılış konuşmasında, "Manisa'dan gelen hastalarımız kendi bölgelerinde daha kolay bir ulaşım ile Batıgöz hizmetini alabilecekler. Hedefimiz Türkiye’nin her bölgesine sağlıkta aynı hizmet kalitesini ulaştırmak. Bu anlamda her zaman empatiyi temel alan hizmet anlayışımız, yatırım yaptığımız bölgelerde bize yardımcı olmaktadır. " dedi. 

2016 yılı için ülke politikalarına bağlı olarak Sağlık Bakanlığı’nın sektörel yönlendirme ve teşvikleri çerçevesinde Medikal Turizme dair yatırımları sürdürmeye devam ediyoruz diyen Op. Dr. Mehmet Söyler, hedeflerinin Türkiye'ye gelecek yabancı hastalara en iyi şekilde hizmet vermek ve ülkeye katkı sunmak olduğunu sözlerinde belirtti. 2016 yılında yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.