Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğü Çalışanları ile İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan Organ Bağışı Konulu Yemekte Biraraya Geldiler

Manisa Valiliği önderliğinde başlatılan "Bağışla Hayata Bağlan!" kampanyası çerçevesinde; 03.03.2014 tarihindeki “Organ Bağışında Akhisar Hedefine Koşuyor” konulu yemek; İl Sağlık Müdürü Metin KAPLAN ve eşi Betül KAPLAN, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan DEMİRAY ve eşi Yasemin DEMİRAY, ATSO Kadın Girişimciler temsilcisi N.Şükran FÜZÜN, Özel Akhisar Hastanesi Müdürü Özcan BAYRAM, Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Selin KÖKSAL ve eşi Sancar KÖKSAL, İlçe Sağlık Müdürlüğü Doktoru Nuray KESKİN, TSM Sorumlu Hekimi Mustafa ERSAVAŞ ve eşi Senem ERSAVAŞ, TSM Doktoru Selda TINAZLI ve İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Ramizpark’ta gerçekleşen etkinlikte konuşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selin Köksal “İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının gayreti ve Akhisar halkının desteği ile organ bağışı konusunda alınan yol hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Organ beklemekte olan yaklaşık 24 bin kişi, 24 bin çaresiz vatandaşımız adına Akhisar Halkının sağduyusuna teşekkür ediyoruz.”dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan; Organ bağışı konusunda yapılan farkındalık çalışmalarının önemine değinerek; Manisa ilinin bu alandaki başarı sıralamasında üst sıralarda yer aldığını belirtti. Bu başarıya Akhisar’ın katkısının büyük olduğunu vurgulayan İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının çabalarını kutlayarak katkılarından dolayı Yasemin Demiray ve Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Temsilcisi Şükran Füzün’e teşekkür plaketi takdim etti.