Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından Akhisar Huzurevi sakinlerine diş sağlığı taraması gerçekleştirildi.

Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Hüseyin TAVLI beraberinde  İdari Mali Müdür Ümit ERASLAN ,Diş Hekimi Gülsüm Şen YALÇIN, Hemşire Emine İZGER  ve görevli Hüseyin AKMEŞE ile birlikte Akhisar  Huzurevi sakinlerine yönelik diş sağlığı taraması gerçekleştirdi.

Tedavi edilmesi gerekenler huzurevi sakinleri kayda alındı.  Akhisar Huzur evi Müdürü Recep SARIAVCI yaşlılarımızdan bazılarının çeşitli sağlık sorunları olduğu için huzurevi dışına çıkmaları oldukça zor. Bu sorunun bu şeklide çözülmesinden dolayı çok memnunuz. Dişlerinden ve ağzından sorunu olan yaşlılarımız servislerle Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine taşınacak ve gerekli tedavileri yapılacak. Bu tedavinin onların yaşam kalitelerini arttıracağını düşünüyorum. Ağız ve diş sağlığı insan hayatı için çok önemli. Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimine gerçekleştirdikleri bu projeden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ağız ve diş sağlığı taraması sonucunda tedaviye ihtiyacı olan huzurevi sakinlerinin bir plan çerçevesinde Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine göndererek tedavilerinin yapılacağı belirtti. Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Hüseyin TAVLI  Genel olarak yaşlılarımızın diş bakımları iyi ama proteze sahip olan hastalarımız dişlerinin temizliğini sağlayamıyor ve bakımlarını yapamıyorlar. Bu sorunları merkezimizde çözeceğiz, tedavi gerektiren yaşlılarımızın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde gereken tedavilerini yapacağız dedi.