15 yıl Akhisar’da doktorluk yapan, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi in de 4 yıldır Baştabip  yardımcılığından Saruhanlı Devlet Hastanesi Baş  Hekimliğine atanan  Uzman Doktor Ali Osman Çağlayan’a görev yaptığı Mustafa Kirazoğlu Hastanesi Baştabibi Op.Dr. Erol Karaca, Baştabip yardımcıları Uzm.Dr. İbrahim Gürcan, Uzm.Dr. Sinem Albayrak, İdari Mali İşler Müdürü Sultan Taşkıran, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sema Artaç, müdür yardımcıları Halil İbrahim Yavuz Uçar, Yusuf Örmüş, Ali Gülle, Fatma Yürük ve Hatice Evci ile birlikte hastane yönetimi anlamlı bir ziyaret yapıp tebrik ettiler.

 Saruhanlı Devlet Hastanesi Yönetici/Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan, hastanenin idari mali işler müdürü İsmail Alpar ve müdür yardımcısı Halil Aydın ile birlikte konuklarının anlamlı ziyaretini çok teşekkür ettiler.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticisi/Başhekimi Uzm.Dr. Ali Osman Çağlayan ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada  “Bu dönemde birçok kurum ve kuruluş temsilcisi, dost ve arkadaşım beni ziyaret etti. Ama beni en çok mutlu  eden son 4 yıldır beraber çalıştığım arkadaşlarımın tüm ekiple birlikte beni görmeye gelmiş olmaları oldu. Başta başhekimliğimi yapan Op Dr Erol karaca olmak üzere Akhisar Devlet Hastanesi’nin tüm yönetim ekibine çok teşekkür ediyorum. Benim için gerçekten özel ve unutulmayacak bir an ve anı oldu.” dedi.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi/Başhekim Op Dr. Erol Karaca’da “Uzm.Dr. Ali Osman Çağlayan yaklaşık 15 yıldır Akhisar’a hizmet verdi. Son 4 yılında beraber çalıştık. Akhisar’a ve hastanemize vermiş olduğu başarılı hizmetleri için kendisine şahsım, yönetici arkadaşlarım ve tüm Akhisar adına çok teşekkür ediyorum.Ali Osman Çağlayan’ı Saruhanlıya, bir arkadaşımızı da Kırkağaç Devlet Hastanesine müdür yardımcısı olarak gönderdik. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinin ekip ruhunu önceleyen yönetim anlayışı çerçevesinde, bir okul niteliğine dönüştü demek çok da yanlış bir tanımlama olmaz. Saruhanlı Devlet Hastanesine destek olabileceğimiz hususlarda her türlü desteğe hazır olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.