Kahvaltıya; Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet ULUSOY, Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL ile birlikte Akhisar Muhtarlar Derneği başkanı İhsan GÜMÜŞ, köy ve mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı. 

Daha önce birçok kurum ve kuruluşla, sivil toplum örgütüyle, tüm esnaf odalarıyla ve büyük çaplı sanayi kuruluşlarıyla sağlık protokolü imzalayan Özel Doğuş Hastanesi, muhtarların da daha iyi bir sağlık hizmeti alabilmesi için Akhisar Muhtarlar Derneği ile anlaşma imzaladı.

Kahvaltıda muhtarlara hitaben konuşan Uzm. Dr. Mehmet ULUSOY, “Özel Doğuş Hastanesi muhtarlarımızla da anlaşma yaparak bu vesileyle bir kez daha her kesimden vatandaşımızın yanında olduğunu kendine yakışır bir şekilde ispat etmiştir. Biz kaliteli sağlık hizmeti sunumunda bölgemizde sektöre yön veren Akhisar’ın ilk özel hastanesiyiz. O yüzden böyle bir kuruma sahip çıkmak için elele vermeliyiz. Biz her zaman ifade ediyoruz; burası bizim değil sizin gibi değerli halkımızın hastanesidir. Aslında sözün özü; biz istiyoruz ki, siz değerli muhtarlarımız ve diğer çözüm ortaklarımızla birlikte Akhisar’ımız için çok daha iyi işler yapalım. Ben hastanemiz adına tüm muhtarlarımıza bu nazik davetimizi geri çevirmedikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan sağlık protokolünün muhtarlar ve yakınları için sağlık hizmeti alımında büyük bir kolaylık olduğunu ifade eden İhsan Gümüş ve muhtarlar, “Özel Doğuş Hastanesi Akhisar’ın ilk özel hastanesi olmasıyla birlikte geçmişi olan köklü bir kurum. Son zamanlarda yapılandırılan kaliteli doktor kadrosu ile de ilçemiz başta olmak üzere tüm bölgeye kendine yakışır şekilde sağlık hizmeti vermektedir. Bizler mahallemizde, köylerimizde böyle bir kurumunu anlatmaktan gurur duyuyoruz. Özel Doğuş Hastanesi’nin koşulsuz şekilde sağlıkla ilgili ihtiyacı olan herkesin yanında olduğunu biliyoruz ve bu kahvaltı organizasyonunu yapan hastaneye teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.