Yapılan yardımlar sayesinde, dernek çatısı altında Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi yeni hizmet binasına ek olarak, idari ve polikliniklerin bulunduğu bina hayata geçirildi.

Akhisar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Eczacı olan Besim Dutlulu ile birlikte hayırsever eczacılardan Murat Genç, Duygu Elmas Mutlu, Yalçın Aydın, Fatih Candan, Bilge Pehlivan, Deniz Kayapınar Kökgül’e katkılarından dolayı plaketlerini Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ali Velestin, Kenan Molla, Şerafettin Alkın ve Ayhan Ata takdim etti.

Bu tür yardım faaliyetlerinin çok anlamlı olduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Hasan Kirazoğlu, “Özellikle eczacılarımızın yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. Yapılan desteklerin ardından poliklinikler iyi bir yer haline geldi. Yapılan bağışlar sonrası hizmet binalarımız tamamlandı. Burada özellikle sayın Besim kardeşim, Belediye Başkanı olmadan önce 2007’den beri yardımlarını hiç esirgemediler. Bunu özellikle belirtmem gerekiyor. Sağ olsun var olsun, bunu özellikle bugün söylemem gerekiyordu. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Sağlık sektörünün içinde olan birisi olarak, hastane hizmetlerinin ne kadar önemli olduğuna değinen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yardımlarından dolayı eczacı arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Dutlulu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

“Akhisar’daki Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanemiz gerçekten gurur verici bir sağlık kuruluşu; Çok güzel bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Akhisar’da birçok hastanemizin eksiklerini hayırseverlerimizin sayenizde yapıyoruz. Bize de aracı oluyorsunuz. Biz, eczacılar olarak bu konuda size teşekkür ederiz. Aynı zamanda eczacı arkadaşlarıma da  çok teşekkür ediyorum. Yardım konusunda ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hastane yönetimimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar. Hasta memnuniyeti oldukça yüksek seviyede. İnsanlar buradan gerçekten mutlu bir şekilde ayrılıyorlar. Bu konularda bizim de bir katkımız olduysa ne mutlu. Bundan sonra da hastanelerimizin ihtiyaçları olacaktır. Bu konuda da üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Her zamanda hastanemizin yanında olacağız” dedi.

Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Erol Karaca da yaptığı açıklamada, “Ben de Akhisar Devlet Hastanesi Mustafa Kirazoğlu yönetimi adına herkese teşekkür ediyorum. Hayır işi candan oluyor, gönülden oluyor. Bu dönemde böyle yardımlar yaptıkları için hayırseverlerimize minnettarım. Derneğimiz de her zaman yanımızda. Sizleri böyle görünce biz mutlu oluyoruz” dedi.