Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ULUSOY ve Kurumsal Tanıtım, Pazarlama & Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar ARTAR Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper ALHAT'ı makamında ziyaret etti.

 Ziyarette iki kurum arasında sağlık protokolü imzalandı. İmza merasiminden sonra söz alan Mehmet ULUSOY, konuşmasında;
"Hastaneler, sadece hasta insanları iyileştirmeye çalışmaz! Hasta olmadan yaşamak için neler yapılması gerektiğini de araştırır. Bizler bu bilinçle toplum ve birey sağlığını düşünerek hareket etmekteyiz. Hiç kuşku yok ki Türkiye elli yıl önceki Türkiye değildir. Zaten olması da mümkün değildir. Bu çerçevede dünyanın hızla değiştiği bir dönemde ülkemizin de benzer bir değişim yaşamış olması ve bu çerçevede dün itibariyle hayal edemeyeceğimiz olanaklara ve özellikle teknolojik gelişmelere bugün itibariyle ulaşmış olmamız doğal karşılanmalıdır.

Bildiğiniz gibi Dünya Sağlık Örgütü sağlığı bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali olarak tanımlamaktadır.Yüzümüzü aksi yöne çevirmeyelim. Görmemiş, duymamış, bilmiyormuş gibi davranmayalım.
Meslek etik değerlerini içselleştirmiş hiçbir hekimin, sağlığa ve hastaya kazanç kapısı olarak bakan  bir yaklaşımı düşünmesi ve dahası diğer meslektaşlarına bu etik olmayan davranışı önermesi bizim "yeniden" DOĞUŞ HASTANESİ olarak düşünce sınırlarımızın alabileceği bir konu değildir. 
İlgi alanımız olmadı, olmayacaktır.

Hastanemizin kurumsallaşmasına yönelik başlattığımız değişim ve dönüşüm faaliyetlerinden biri olarak ilçemiz Akhisar'ın saygın ve güçlü potansiyel barındıran TİCARET BORSASI ile bugün imza altına aldığımız bu sözleşme aslında bir "manifesto" niteliğinde düşünülmelidir.

Sağlıkta hizmete erişimi basite indirgeyecek tüm materyalleri devreye koyarak örnek bir dayanışmanın ve paylaşımın nüve'sini atmış oluyoruz.
Dileğimiz o'dur ki bizim açtığımız bu yol'dan başta AKHİSAR TİCARET BORSASI olmak üzere tüm Akhisar halkının maksimum faydaya ulaşmasıdır.

Herşey Akhisar'lının sağlığı için.
Hayırlı olsun.." dedi.

Akhisar Ticaret Odası Başkanı Alper ALHAT yaptığı konuşmada; " Hastanenin yeni yönetim kadrosu olarak yaptıkları bu çalışmaların Akhisar Halkı için olumlu sonuçlar doğurduğunu, bu çalışmalar ile Akhisar'a sağlık sektöründe hakettiği değeri vermiş olduğunu gördük. imzalanan bu protokolün Akhisar Ticaret Borsası Üyeleri'ne hayırlı olmasını dilerim." dedi.