Spor Toto Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor sağlık sponsorluğunda Özel Doğuş Hastanesi ile devam etme kararı aldı. 2014-2015 sezonunda da Özel Doğuş hastanesinin sponsorluğunda ligi tamamlayan yeşil siyahlı kulüp, bu sezonda Hastanede düzenlenen imza töreni ile sözleşmelerini 1 yıl daha uzattı.

Sakatlıksız bir sezon geçirme temennisinde bulunan Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, Özel Doğuş Hastanesi ekibine güvendiklerini kaydetti. Eryüksel konuşmasında, “Geçtiğimiz sezonda Özel Doğuş Hastanesinin sponsorluğunda sakatlıksız bir lig geçirdik. Umuyoruz bu sezonda onlara ihtiyaç duymayız, ancak ihtiyaç duyduğumuz takdirde de kendilerine güvenimiz sonsuz.” Dedi.

 Lige iyi başladıklarını da ifade eden Hüseyin Eryüksel, “İnşallah böyle devam ederiz. Geride bıraktığımız 3 haftada 5 puan toplamayı başardık.  Oynadığımız iki deplasmandan da puan aldık. Ligi iyi bir yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız.”

Taraftarlar desteğinin önemine vurgu yapan Başkan Eryüksel, “Taraftarımız bizleri bugüne kadar hep destekledi. Ancak şuan onların desteğine daha çok ihtiyacımız var. Onlardan istediğimiz takımlarını sahada desteklemeleridir. Bunun için bu sezon kombine fiyatlarını da çok uygun tuttuk.”  Açıklamasını yaptı.