Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD), Özel Doğuş Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı. 

Dernek binasında yapılan protokole AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, başkan yardımcısı Bilal Özükırmızı, yönetim kurulu üyeleri, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Kurtul, Başhekim Op. Dr. Engin Kandiya, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Aslı Ersoy katıldı.

Dernek üyelerinin ve bakmakla yükümlü oldukları yakınlarının periyodik sağlık taramaları, genel sağlık hizmetlerinin indirimli olarak ücretlendirilmesini kapsayan protokol AKGİAD Başkanı Özkan Kalın ile Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kurtul arasında imzalandı. 

Sağlık hizmetleri konusunda Özel Doğuş Hastanesi ile bir anlaşma yapmaya karar verdiklerini ifade eden AKGİAD Başkanı Özkan Kalın;  Burada önemli olan Özel Doğuş Hastanesinin de Akhisar’da ki sivil toplum örgütlerine verdiği önemdir. Ege Bölgesinde odalarla böyle sözleşmeler var ama Akhisar Özel Doğuş Hastanesinin yaptığı gibi yeni yapılan dizayn edilmiş bir sözleşme yok. Özel Doğuş Hastanesi bize fiyat konusunda büyük fedakarlıkta bulundu. Bu protokolden üyelerimiz ve birinci derecede yakınları olan bütün üyelerimiz indirimlerden faydalanacak" dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Op. Dr. Bülent Kurtul;" Özel Doğuş Hastanesi yönetim kurulu başkanı olarak sizlere sağlık hizmeti vermek için sözleşme yapacağız. Sivil toplum örgütlerinin de sağlıklı yaşaması lazım. Hastanemizin teşkilatlanmasında ve hastanemizin donanımında mükemmele yakın hale gelmeden bu tür sözleşmelerde pek fazla ortaya çıkamadık. Şimdi daha güvenle çıkıyoruz. Hekim sayımızın fazla olması ve hastanemizin gelişmiş bir hastane olması bize daha güven getirdi. protokolün hayırlısı olmasını diliyorum" dedi.

Bu kapsamda sağlık hizmeti alan kişi ayakta tedavilerde %10, yataklı tedavilerde %15 indirimden faydalanabilecek.


Akhisar Haber, Press Haber