Akhisarpress.com - Akhisar Devlet Hastanesi ve ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personeli, emekliliğe ayrılan Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Kemal Subaşı'na veda yemeği düzenledi.

İstanbul yolu üzerinde bulunan Can Köfte'de düzenlenen veda yemeğinde bugüne kadar ki katkılarından dolayı ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Tavlı, Dr. Kemal Subaşı'na plaket takdim etti.

Veda yemeğine Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca, eski başhekim Dr. Muammer Mertoğlu, Akhisar Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Özler Türkel, ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Hüseyin Tavlı, Eczacı Coşkun Aslankurt, Diş Sağlığı Merkezi Memurları Nuray Dural ve personeller katıldı.

1972 yılında Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olan Dr. Kemal Subaşı, sırasıyla Bilecik Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı, Erzincan Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı, Kars Doğumevi Hastanesi Müdürlüğü, Akhisar Devlet Hastanesi Müdürlüğü, Gölmarmara Devlet Hastanesi Müdürlüğü, Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundu.