Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 170 yıllık onurlu bir maziye sahip olan Emniyet Teşkilatı’nın asayiş, huzur, güvenlik, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilat olduğunu söyledi.
Başkan Yaralı, “Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 170. Yılı” dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Moray’ı ziyaret ederek polis haftasını kutladı.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ile Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın, Mustafa Ercan Bilgiç ve İsmail Ceylan’ın yer aldığı heyet, Müdürlükte görev polis memurlarının haftasını kutladı. Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada her türlü iç ve dış tehdide karşı vatanına hizmet konusunda gözünü kırpmadan görevini yerine getiren, suç ve suçlularla hızlı ve etkin olarak mücadele eden emniyet teşkilatının önemli bir görevi icra ettiğini kaydetti.
Yerel yönetimler olarak daima polislerin yanında olduklarını ifade eden Yaralı, “Polis teşkilatımız, çağa uygun, teknik donanım ve yapılan reformlar ile dünyanın en güçlü ve en seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiştir. Polisimiz bu özelliğiyle milletin huzuruna ve ülkemizin güvenliğine yönelik çok boyutlu saldırıları başarıyla bertaraf etmiştir. Üstün başarı ve fedakarlık ile görev yapan Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi olanları minnetle anıyor, başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.