Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bir buçuk ay önce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Recep Dernekbaş’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Dernekbaş’ı da ziyaretten dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş’ı ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Çelik’e, Başkan Yardımcısı İsmail Önal da eşlik etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Türkiye’de bütün kurum ve kuruluşlar son derece önemlidir. Ama ülkemizin aydınlık yarınlarına 2023 ve 2071 hedeflerinin gerçekleşmesi adına en önemli kurumumuz Milli Eğitim Müdürlüğümüzdür. Şehzadeler Belediyesi olarak, yeni kurulmuş bir belediye olmamıza rağmen eğitim-öğretime büyük önem veriyoruz. İnsana yapılan yatırımın, gençlerimize yapılan yatırımın en değerli ve en önemli yatırım olduğunun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bugüne kadar sınırlarımızda bulunan okullarımızın çevre düzenlerine hizmet ettik. Okullarımızdan gelen taleplere büyük ölçüde cevap vermeye çalıştık. Onun haricinde öğrencilerimizin daha iyi eğitim almaları noktasında müdürlüğümüz ile müşterek birçok program yaptık. Bu sene okula başlayan ilkokul öğrencilerimize Akıllı Defterler hediye ettik. Şehzadeler Belediyesi’nin eğitime katkısı artarak devam edecektir. Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle büyük bir uyum içerisinde çalışmaktayız. Sayın müdürümüzün bilgi ve birikiminin Manisa’nın eğitim hayatına ciddi katkıda bulunacağına yürekten inanıyoruz. Bu kutsal görevinde, şehrin bir evladı ve hizmetkârı olarak her zaman yanında olduğumuzu, belediye olarak bütün çalışmalarında her daim destek olacağımızı ifade ediyor, kendilerine Cenabı Hak’tan üstün muvaffakiyet niyaz ediyorum.” dedi.
“BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler Belediyesi ile ortak projeler yapayı hedeflediklerini ifade etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in Eğitime büyük katkılar sunduğunu ifade eden Dernekbaş, “Sayın başkanımıza ve Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bizi onurlandırmışlardır. Manisa’ya atanalı bir buçuk ay oldu. Manisa’yı yavaş yavaş il ve ilçeleriyle tanımaya başladık. İnşallah önümüzdeki günlerde, güzel projelere hep birlikte imza atacağız. Şehzadeler Belediyemiz ve başta Başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere, asli görevlerinden olmadıkları halde eğitime ciddi anlamda destek veriyorlar. Bu da Manisa’mız adına Şehzadeler ilçemiz adına çok sevindirici. Ne zaman bir dara düşsek, ne zaman başımız sıkışsa Şehzadeler Belediyesi’ne müracaat ediyoruz. Onlar bize fiziki altyapı noktasında ciddi anlamda destek veriyorlar. Tabi Şehzadeler Belediyesi ile beraber sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde beraber icra ediyoruz. Bu faaliyetlere de ciddi anlamda başkanımız destek veriyor. Manisa’mızda inşallah bu önümüzdeki süreçte omuz omuza vermek suretiyle bize emanet edilen gençliği dünya ile rekabet edecek, ancak bunu yaparken de bizi biz yapan değerleri de bu öğrencilerimize, yavrularımıza vermenin çabası ve gayreti içinde olacağız. Yani bizim bir elimizde bilgisayarımız bir elimizde de değerlerimiz olarak dünya ile rekabet edecek nesiller yetiştireceğiz. Bunda da belediyemizin büyük destekleri var bize. Ben tekrar bu ziyaretten dolayı Başkanımızı ve Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Manisa’mıza güzel hizmetler etmek temennisinde bulunuyorum.” şeklinde konuştu.