Yeni yayın döneminde Pazartesi günleri 20:00 de ekranlarınızda olacak olan "Engin Akyüz ile konuşuYORUM" bu hafta Ünlü Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'nu konuk etti.

Türk siyasetinin değerlendirildiği programda 1 Kasım seçim sonuçları hakkında yorumlar yapıldı. Türk insanının siyasetçilerden; güveni ve  istikrarı tesis etmesini istediğini belirten Yenişehirlioğlu, siyasette karmaşaya ve kavgaya prim verilmediğini söyledi. Başkanlık sisteminin Türkiye'ye gelmesi gerektiğini fakat ivedilikle bu sistemin tartışılarak doğru sistemin bulunması gerektiğini kaydeden Ünlü Yazar, mecliste gurubu bulunan partiler ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. Akpartinin 7 Hazirandan ders aldığını ve ona göre 1 Kasım seçimlerine gittiğini, Cumhuriyet Halk Partisinin Türk insanının kodlarını daha iyi okuması gerektiğini, Milliyetçi Hareket Partisinin Türk seçmenini ikna edemediğini, 7 Haziranın ertesi günü seçime gidelim söyleminin doğru olmadığını, Halkların Demokratik Partisinin Türkiye Partisi olma şansını kaybettiğini anlatan Bahadır Yenişehirlioğlu; Moderatör Engin Akyüz'ün Birleşmiş Milletlerin dünyadaki terör olaylarına bakışını sorması üzerine Birleşmiş Milletlere güvenmediğini, 5 ülkeye veto hakkının verilmesinin doğru olmadığını, Bosna Hersek'te binlerce insan katledilirken BMnin sesini uzun süre çıkartamadığını ancak bir kınama kararı çıkardığını, Filistinlilere yapılanlara sessiz kalındığını bu yüzden BM nin inandırıcılığını kaybettiğini söyledi.

Sanat ile ilgili de sohbet edilen programda, Yenişehirlioğlu, Yeni kitap hazırlığının iskelet aşamasında olduğunu ve önümüzdeki günlerde bir dizi filmde rol alacağını belirtti. Usta Yazar programın çeşitli bölümlerinde Necip Fazıl Kısakürek'ten ve Nazım Hikmet'ten okuduğu şiirler ile izleyenleri büyüledi.