Akhisar'ın Sindelli Köyü Mahallesinden Arzu-Eşref Gültekin’in biricik kızı Vildan Gültekin ile Hürü-Mehmet Soydaş’ın oğulları Halil Soydaş ile Ütopia Wedding Sarı Düğün Salonu yapılan düğün ile dünya evine girdiler.

Gültekin ile Soydaş aileleri düğüne gelen misafir ve davetlileri kapıda karşıladılar. Ütopia Wedding Sarı Düğün Salonuna konfeti ve maytaplarla giren genç çiftler Genç çiftler Vildan Gültekin ile Halil Soydaş'ı salona gelen misafirler ayakta alkışladılar. Genç Çiftler Vildan-Halil Soydaş Ütopia Wedding düğün salonun titizlikle hazırladığı 5 katlı pastayı keserek bir birlerine ikram ettiler.

Gece boyunca mutlulukları yüzlerinden okunan genç çiftler Vildan-Halil Soydaş pistten inmediler bol bol dans ve oyun oynadılar.

Genç çiftlerin akrabaları ve yakın dostları geç vakte kadar dans edip oynayarak çok mutlu bir şekilde düğün törenini sürdürdüler      

Düğüne Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar AK Parti ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri ve davetli misafirler katıldı.