Akhisar Belediyespor Basketbol takımını, rekor kırarak 10 yıldır koçluğunu yapan Zafer Aktaş, uzun süredir arkadaşlık yaptığı Sırp Ava Maria Zdravkovic’ine kavuştu.

Her iki ailenin seçkin konuklarının katılımı ile Karşıyaka evlendirme dairesindeki nikah töreni sonrası, Vilayetler Evi’ndeki düğün töreninde Ava Maria’nın Türkçe ve Sırpça şarkılar söylemesi, Akhisar Basketbol takımı oyuncuları ve konuklar tarafından ayakta alkışlandı.  

Karşıyaka Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahta damat Zafer Aktaş’ın şahitliğini Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Yardımcı Doçent Gökhan Çobanoğlu yaparken, gelin Ava Maria Zdravkovic şahitliğini ise Jasna Serbedzija yaptı. 

Vilayetler Evi bahçesindeki yemekli düğün töreni Ava Maria’nın mikrofonu alarak, Sırpça ve Türkçe şarkıları söylemesi ile başladı. Konuklar adeta şaşırdılar. Ayakta alkışladılar. Gecenin geç saatlerine kadar  süren  düğün töreninde 2. Ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor’lu basketbolcular  koçlarını sahnede yalnız bırakmadılar. Ava Maria-Zafer Aktaş çifti Zorlu bir lig geçeceği için balayını ileri bir tarihe bıraktıklarını açıkladılar.