Akhisar’da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Moda Akhisar Defilesi programı basın mensuplarına tanıtımı yapıldı.

Ütopia Wedding’te düzenlenen kahvaltı programında Moda Akhisar ekibi İSSE Kuaför, Ferdi Deren, Özge Stüdyo, Barones firmalarının sahipleri Akhisarlı basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Moda Akhisar Defile ve Saç Şov programını düzenleyen İS-SE Kuaför, Ferdi Deren, Özge Stüdyo, Barones ve etkinliğin ana sponsorları Özel Akhisar Hastanesi, Kahve Diyarı, Hale Pastaneleri, Kozlusan, Can Zeytinleri, Life beauty club, beko Sıdan-Beliz, Kasha oldular. Etkinliğe destek veren kurumlarda Nemodek, Akhisarlım Çocuk Giyim, Erdayıoğlu Kuyumculuk, Batı Mermer, Gedevre Çiftliği, Yeşil Portakal, Suyolcu, Esin Ofset, Ceren Tur (Cafe & Restaurant), Atatur, Madam Burcu, Formen, Elit Kuaför, Turmalin Takı, Derya Un, Anıl Parfümeri, Agora Kozmetik, Cenk Optik, Ütopia Wedding, Aydın Aliminyum, Özcan İnşaat firmaları düzenlenecek olan geceye destek verecekler. 

Burada konu ile ilgili açıklama yapan İSSE Kuaför sahibi İsmail Karaca; “Bizim amacımız bu projeyi hayata geçirirken, Akhisar için sosyal bir faaliyet kazandırmaktı. Bunun yanında amacı olsun istedik. Bu amacımızda AKSEK Sevgi Çocukları yeni bir inşaat yapıyor, buradan elde edilen gelir oraya aktarılacak. Bizden desteklerini esirgemeyen Akhisarlı kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.” Dedi.

17 Mayıs’ta Ütopia Wedding'te biletli olarak yapılacak Moda Akhisar programının sunuculuğunu Vatan Şaşmaz yapacak. Biletler İSSE Kuaför, Stüdyo Özge, Barones ve Ferdi Deren’den temin edilebilecek.