Akhisar Genç iş Adamları Derneği eski başkanı, Hızır Otomotiv Şirketi yönetim kurulu başkanı Yılmaz-Selma Çatalcalı'nın büyük oğlu Göksever Çatalcalı ile Akhisarlı Seyhun-Hüseyin Bozkurt'un kızı Melis Bozkurt ile Palm City Hotel Havuz başı salonunda yapılan görkemli bir düğün ile evlenerek muratlarına erdiler.
 
Gecenin mutlu aileleri Seyhun-Hüseyin Bozkurt ve Selma-Yılmaz Çatalcalı, Palm City Hotel Havuz başı salonuna gelen eş, dost, akraba ve misafirleri kapıda karşıladılar. Genç çiftler Melis Bozkurt ile Göksever Çatalcalı Havai fişekler, maytap ve konfeti yağmuru altında Palm City Hotel Havuz başı Salonuna girdiler.
 
Belediye nikah memurunun kıydığı nikahtan sonra genç çiftler Melis-Göksever Çatalcalı gece boyunca pistten inmediler bol bol dans ve oyun oynadılar. Maytap ve konfetilerin atıldığı Pasta kesme merasiminde genç çiftler Palm City Hotel'in itinayla hazırlanan pastayı titizlikle kestikten sonra bir birlerine ikramda bulundular.
 
İzmir'den gelen Grup Sunset, gecede yerli ve yabancı şarkıların yer aldığı ve günümüz sevilen şarkılarıyla düğüne gelen davetli ve misafirleri coşturdu. Düğün törenine katlan eş, dost, akraba ve misafirler de pistte Melis-Göksever Çatalcalı'yı yalnız bırakmadılar. Düğün töreni geç saatlere kadar devam etti.