Akhisarpress.com/ ÖZEL - 5. Albümü için stüdyo çalışmalarını ve konserlerini sürdüren Lara, bestesini aldığı Müzik Öğretmeni Yeliz Akyol’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Lara, “5. Albümün adı söz ve bestesi Yeliz’a ait eser olacak. Şuna inanıyorum. Genç söz yazarı ve bestecilerin önünü açmamız lazım.” dedi.

İlginç, güçlü bir sese sahip, konserlerin aranan sanatçısı olan, alçak gönüllüğü ile herkesle dost olan Lara; Manisa Doğa Koleji Müzik Öğretmeni Yeliz Akyol, Kültür Müdürlüğünden emekli Necati Akyol, yine emekli öğretmen olan annesi Seher Akyol ile sanki 40 yıllık dost gibi sarmaş dolaş olarak, “Bende artık sisin kızınızım.” Diyerek iki gün Akyol’ların misafiri oldu.

Magazin sayfalarında boy soy resimleri ve haberleri çıkmayan, Yeliz ile bir stüdyo çalışmasında tanıştıklarını söyleyen, 5. Albümü için stüdyo çalışmalarından ve konserlerden bulduğu ilk fırsatta Akhisar’a geldiğini belirterek, “ Yeliz, ve artık benim ikinci anne babalarım olan Seher-Necati Akyol büyüklerim tarafından çok sıcak bir ilgi ile konuk ediliyorum. Kendi evim gibi rahatım.” Yeliz’in odasında klavyenin başına geçerek, Yeliz’in yan fülüt, gitar ve çello eşliğinde Yeliz yazdığı yeni sözler üzerinde beste çalışmalarını yaparken tekrar konuşmaya başlayan Lara, “ Allah versin, Adam Gibi Adam, Sana Güvenmiyorum, ve Yolla albümlerinden sonra adının sürpriz olarak söylemediğimiz Yeliz’de aldığım eseri 5. Albümümün adı olacak. Yeliz’in çalışmalarının hepsi birbirinden güzel. Ben ona notaların prensesi adını taktım. Biz sanatçılar genç, söz ve beste yapanların önünü açmamız gerekiyor. Anadolu’dan ne büyük sesler, söz yazarları ve besteciler çıkacağına inanıyorum.” Dedi.