Akhisar’ın ilk dergisi Keyfi Sefa değişen konukları ve birbirine eklenen farklı içerikleriyle beraber 21. sayısını okuyucularıyla buluşturdu.

Keyfi Sefa Dergisi bu sayısının kapak konusu, Akhisar Musiki Derneğinin genç solisti Damla GÜNAY oldu. Musikiye olan ilgisi, nasıl başladığı ve bu yolculukta yaşadıkları ile ilgili güzel bir söyleşi sizleri bekliyor.

Bir yandan Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara’da da dağıtılarak bölgeselleşmeye devam eden Keyfi Sefa Dergisi, Saraç Gıda, Miş Miş Kuruyemiş, (İstasyon Altı Pazar Pazarı Karşı Köşesi),  Hayal Kafe, (Sevgi Yolu) ve Piramit Dondurmadan temin edilmeye devam ediyor.

Keyfi Sefa Dergisi röportajlarına ilk olarak Tuğba ÖZAY ile başlıyor, Derginin imtiyaz sahibi Mehmet Saygı’nın gerçekleştirdiği röportajda Özay’ın yaptıkları ve yapmayı planladıkları konu ediniyor.

Ferdi Deren bu sayıda Zeytin denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Fettah GÜRMEN’i ağırladı. Ferdi Deren bu röportajda GÜRMENİN zeytincilik geçmişi ve tatlıcılıktan zeytinciliğe geçiş serüvenini konu alıyor. 

Keyfi Sefa’nın bir sonraki röportajında ise Texas üniversitesi Profesörü Murat KANTARCIOĞLU. Texas Üniversitesine uzanan yolculuğu ve sosyal medyada aklımıza takılan birçok sorunun cevabını bulabileceksiniz.

Pınar Güney ile Şehir Gazinosu Aile Çay Bahçesi Sohbetlerinin bu sayıdaki konuğu AFEM GSK Derneği. Dernek Başkanı Samet GÖGEN ile dopdolu bir söyleşi yer alıyor.

Ayrıca sağlıklı yaşam önerileri, kişisel bakım sırları gibi birçok konu Keyfi Sefa’nın bu sayısında sizleri bekliyor.