Akhisar’ın ilk dergisi Keyfi Sefa yenilemeye devam ettiği yüzü, değişen konukları ve birbirine eklenen farklı içerikleriyle beraber 18. sayısını okuyucularıyla buluşturdu. 18. sayısı ile satış noktalarında yerini alan Keyfi Sefa Dergisi bu sayısında kapak konusu olarak Çanakkale Deniz Zaferi ve dönemimize de damga vuran mücadele ruhunu işledi. Bir yandan Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara’da da dağıtılarak bölgeselleşmeye devam eden Keyfi Sefa Dergisi, Egea, MişMiş Kuruyemiş, (İstasyon Altı Pazar Pazarı Karşı Köşesi),  Hayal Kafe, (Sevgi Yolu), Ferdi Deren Kuaför Salonunda ve Piramit Dondurmadan temin edilmeye devam ediyor. 

Keyfi Sefa Dergisi ilk olarak Pınar Güney’le Şehir Gazinosu Aile Çay Bahçesi Sohbetleri ile başlıyor. Şehir Gazinosu Kültür Merkezi’nin bu sayıdaki konuğu seçimleri tekrar kazanarak güven tazeleyen Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz oldu. Mobil Keyf Coffee Sohbetleri’nde ise, Yeşilay Cemiyeti Akhisar Şube Başkanı Hamit Hocaoğlu’nun Yeşilay’ın işleyişi ve amaçları hakkında samimi açıklamaları bulunuyor. 

Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic Ayvaz Dede ışığında imzalanan gönüllerin, şehirlerin ve festivallerin kardeş olduğu dolu dolu bir etkinliğin ilk izlenimlerini yansıtıyor. Bosna Hersek ile Türkiye arasındaki kardeşlik ilişkisinin yeni bir ivme kazandığı ticari köprünün ilk müjdesini alacağınız röportaj sizlerle. 

Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Başkanı Dr. Öznur Özkan Bambal ile farkındalık için erken teşhis kanser tarama aracı ile kadınlara sağlık anlamında verilen değer ve erken teşhisin önemi üzerine kısa ve bilgilendirici bir söyleşi de sizlerle. Bir Kadın Bir Toplum başlığıyla işlediği ve Nefise Şükran Füzün ile yer alan kadının var olma ve meme kanseriyle savaşına ışık tutan keyifli röportajını bir solukta okuyacaksınız.

Tatların arkadaşlıklarını “Mutfakta Hayat Var” başlığıyla işlediği ve süt reçeli ile sizi tanıştıracak olan Sibel Akalın’ın keyifli röportajı da sizlerle. Gazeteci ve Şair Hakan Demir ile Gönülden Düşenler sayfasının bu ayki konuğu içten cevaplarıyla daha yakından tanıyacağınız Cemal Safi oldu. 

18. sayısında kapak konusu olarak işlenen Çanakkale ruhunun özel röportajı da okuyucularla buluşuyor. Çanakkale Deniz Savaşları’nın gidişatını kaldırdığı top mermisiyle değiştiren Edremitli Seyit Onbaşı’nın torunu Muhammed Yıkar’ın samimi röportajı sizlerle. Son olarak, Berber Koltuğu Sohbetlerinde ise Ferdi Deren’in bu sayıda yer alan konuğu ise, AKSEK, Kızılay, TÜRFAD gibi oluşumlarda da hizmette bulunmuş olan avukat Osman Oktay’ın perspektifinden Akhisar gündeminin en ilgi çekici kısımlarını yakalayıp sorgulayacağınız doyurucu  röportaj da okuyucularıyla buluşuyor.