Akhisar'ın ilk ve tek Aktüel Yaşam ve Magazin dergisi olan Keyfi Sefa 1. Yaşını Gülbeyaz-ı Ziyafet'te kutladı.

Gece dergi sahibi Mehmet Saygı'nın açılış konuşması ile başladı, pasta kesimi ve 7. sayının tanıtımının ardından, konukların seslendirdiği parçalar eşliğinde eğlenen davetliler, Aboneler için yapılan hediye çekilişi ile hoş ve eğlenceli bir gece geçirdiler.

Mehmet Saygı derginin geldiği süreci ve yaşadıkları hatıralarından bahsettiği konuşmasında; derginin gerçek sahibinin Akhisarlılar olduğunu belirten Saygı; Katılımınızdan dolayı tüm dostlarıma teşekkür ederim. Bu katılım gösteriyor ki dergi Akhisar'ın dergisi olmayı başardı. Sizlerin gösterdiği ilgi ile Keyfi Sefa daha bir güçlenerek ve kendini yenileyerek yoluna devam edecektir. Bu günler gelene dek oldukça sıkıntılı günler geçirdik, emeğimizin karşılığını aldığımızı görmek bizleri ayrıca sevindiriyor

 Bu süreçte eleştirildik doğal olarak, bizi üzen eleştirilerde oldu, yapıcı olup içerik ve daha iyiyi sunma adına aldığımız eleştirilerde oldu, hepsine saygı çerçevesinde yaklaştık ve anlayışla karşıladık. Bizi en üzen eleştiri ise dergi aboneliğinde yıllık abonelik yapıp bir yıl içerisinde 7 sayı anca çıkarmış olmamızdı. Abone olan Dostlarımıza şunun teminatını veriyorum Allah sağlık sıhhat verdiği sürece Keyfi Sefa yayın hayatına devam edecek ve aboneliklerimiz yıl olarak değil sayı olarak değerlendirilip ellerine 12 sayı ulaştırılacaktır, bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu süreçte dergimize ve şahsıma olan desteklerinden ötürü Özge Fotoğrafçılık Kadir Boz’a, Marka Fabrika çalışanları adına Bahadır Barışık’a ve Sihirli Dünyam Organizasyon sahibi ve aynı zamanda dergimizin yazı işleri Müdürü Sevilay Cengiz Çoban’a ayrıca teşekkür ederim.

Dergi sürecince güzel Dostluklar ve arkadaşlıklar kuruldu. İlk aklıma gelen Eski Emniyet Müdürümüz Mehmet Turhan ile yaptığımız söyleşi oldu. Kulakları çınlasın röportaj teklifimizde 1 – 1,30 saatte biter dimi daha uzun sürmez umarım demişti. 3,38 dakikalık bir kayıt çıktı işin sonucunda, birde tüm sorularınıza cevap verdim dimi dediğimde, soru sormak mı? Ben sorduğumu hatırlamıyorum dediğimde o kadar mı diye gülüşmüştük. 

Dünya gazetesinden Akhisar ile ilgili bir proje için bizimle görüşmeye gelmişlerdi. Gazetenin Ege bölge Müdürü dergimizi inceleyip, sizde kaç kişilik bir ekip var diye soru yöneltti. Grafik Bölümünde bir arkadaşımız, Editör, foto muhabiri, yazı işleri, reklam, pazarlama gibi bölümlerimiz var ama bunların hepsini ben üstlenmiş durumdayım. Kısaca 2 kişi ile çıkarıyoruz bu dergiyi dediğimde; inanmıyorum bizde benzeri bir dergi için en az 20 kişilik bir ekip çalışıyor, diğer birimlerden aldığı destek hariç, demişti.

Bize inanan ve destekleyen Dostlarımız ile birlikte Marka Kent olma yolunda hızla ilerleyen Akhisar’ımıza değer katmaya Keyfi Sefa olarak var gücümüzle çalışacağız. Bizleri yalnız bırakmıyarak gecemizi onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Dedi

Gece sonunda yapılan çekiliş ile abonelere, sponsor desteği ile hediyeler dağıtıldı.



Özel Akhisar Hastanesinden 1500 TL Değerinde Güzellik Bakım Paketi - Soner ATAK
Özge Fotoğrafçılık  1 Adet 750 TL Değerinde Çocuk Çekim ve Albümü - Müjgan SAKMAN
Ferdi Deren Saç ve Cilt Bakımı - Servet Nur KAYA
Ramiz Köfte 2 Adet Çift Kişilik Akşam Yemeği - Osman AKKUŞ - Mustafa AKÇA
Rames Cafe ve Restaurant 2 Adet Çift Kişilik Kahvaltı - Recep GÜLBAN - Berat EREN
Gülbeyaz-ı Ziyafet  1 Adet Çift Kişilik Akşam Yemeği - Mehmet ULUSOY
Rokka Restaurant 1 Adet Çift Kişilik Akşam Yemeği - Mert Ali KOCACIK
Garden Park Restaurant ve Cafe 1 Adet Çift Kişilik Kahvaltı - Zeynep KARAMIK
Lale Lokantası 1 Adet Çift Kişilik Akşam Yemeği - Sevgi GÜNDOĞDU
Can Köfte 2 Adet Çift Kişilik Akşam Yemeği - Melih TAŞKENT - Kadir BOZ
Ceritler Düğüncü Mağazaları 3 Adet 50 TL Değerinde Hediye Çeki
Kuloğlu Ayakkabı 2 adet Çanta - Derya ÇELİK - Yeşim KARADUMAN
Fistan Giyim 1 Adet  50 TL Değerinde Hediye Çeki - Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU
Marka A.B  1 Adet 50 Tl Değerinde Hediye Çeki - Ercan ALTAŞ
Secret 1 Adet 50 TL Değerinde Hediye Çeki - Levent DAL
Lale Giyim 1 Adet Bayan Kol Saati - Erdem GÜNAYLI
Sihirli Dünyam 1 Adet 50 TL Değerinde Hediye Çeki - Kaya YILMAZ
Evşen AVM 2 Adet Nevresim Takımı - Figen Taran GÜNSOY - Birol KARATAŞ
Hisar Cafe & Restaurant  1 Adet Çift Kişilik Akşam Yemeği
Ak Gurme 5 Adet 20 TL Değerinde Hediye Çeki - Özkan KALIN - İbrahim KOÇER - Ali Rıza ŞAKRAK - Şükran FÜZÜN - Doğan ENSİVRİ