Akhisar sanayi esnafı Keresteci ve CHP Akhisar Belediye Meclis Üyesi İsmail Seyrek'inoğlu Rıza ile Akhisar sanayi esnafı Tornacı Levent Öngören'in kızı Gizem, Selçuk Restaurant-Düğün salonunda görkemli bir düğün ile mutluluğa evet dediler.

İsmail-Gülizar Seyrek ile Levent-Sevda Öngören aileleri, çocuklarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile yakından ilgilendi.Davetliler arasında, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra Akhisar Belediye Meclis üyeleri, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan katılım sağladılar.

Genç çift salona girdikten sonra dans etmek yerine AFEM ekibi ile Halk Oyunu gösterisi yaparak davetlilerden büyük alkış aldı.Çok sayıda misafirin huzurunda mutluluğa evet diyen mutlu çiftin nikah töreninde, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Manisa Mv. Tur Yıldız Biçer şahitlik etti ve çiftlere mutluluk dilediler.

Özgür ÖZEL evlilik cüzdanını teslim ederken yaptığı konuşmasında, çiftlere mutluluk dilerken, “Biz kaç çocuk yapılacağına karışmıyoruz. Buna karar verecek olan güzel kardeşlerimizdir” dedi. Ardından salondaki tüm davetliler alkışladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kutlama mesajı yollayarak, Rıza-Gizem çiftine mutluluklar diledi.
Düğüne katılım sağlayamayan CHP Manisa Mv. Mazlum Nurlu, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Bşk. Yardımcıları Latif Çakmak, Ömer İşçi ve Ali Velestin' de tebrik mesajları gönderdiler.

Genç çift pasta merasiminin ardından müzik eşliğinde dans etti. Öngören ve Seyrek aileleri birlikteliklerini sonsuzluğa taşırken mutlulukları görülmeye değerdi.
Misafirlerinde katılımıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden görkemli düğün coşku ve eğlence içinde sürdü.