AKSEK Sevgi Çocukları Derneği önderliğinde Akhisar Life Dergisi organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan Fide Köksal konseri için destek veren kurumlar Akhisar Belediyesinde bir araya geldi.

AKSEK önderliğinde Akhisar Life Dergisinin organize ettiği 12 Aralık’ta Akhisar Spor Salonunda yapılacak olan Fide Köksal konseri için basın mensupları, Akhisar Belediyesi Encümen salonunda saat:1100’da yapılan toplantıda bilgilendirildi.

Birçok kurumun destek verdiği konser ve bağışlar sonucunda AKSEK Sevgi Çocuklarına kazandırılması planlanan bina için AKSEK Başkanı Halil Hatip bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca AKSEK Başkanı Halil Hatip yaptığı konuşmasında, destek veren Akhisar Belediyesine ve kurumlara teşekkürlerini ileterek;“Akhisarspor 1. Lig’de bizde engelliler olarak 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Bizim inşaatımızda her zaman desteğini esirgemediği için teşekkür ederim. Birlikten kuvvet doğar, bir kişi bile bizim için çok önemli bu projede ve bundan sonraki yapacağımız etkinliklerde de birlikte olalım. Bize ve etkinliği gerçekleştiren kurumlara güç veriyor. Akhisar’a ve engelli çocuklarımıza verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akhisar Life Dergisi İmtiyaz sahibi Burak Yurdakul, yapılan toplantı ve yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi vererek;“3 Aralık dünya engelliler gününde her yerde olduğu gibi burada da biz daha farklı bir etkinlikle proje üretmek istiyoruz. Akhisar yaşanıla bilecek bir şehir ama her vatandaşımız için yaşanılabilecek bir şehir olmalı. Burada olan ve olmayan bize destek veren herkese teşekkür ederim. Bu desteklerden dolayı bizde 12 Aralık Kapalı Salonumuzda Yunanistan’dan gelecek olan sanatçı Fide Köksal ile bir konser düzenleyeceğiz. Tüm Akhisar halkını bu konsere bekliyoruz. İnşallah güzel bir etkinlik olacak.” Dedi.

Mermerciler Odası Başkanı Recep Kalın yaptığı konuşmada engelli vatandaşlara müjde vererek; “Şehrimizin geleceği için Türkiye Cumhuriyetinin kuralları çerçevesinde katkıda bulunmak bizim görevimizdir. Mermerciler sitemizde iş yerlerimizin inşaatı bittiğinde en az 20 tane engelli vatandaşımıza iş imkanı sağlayacağımıza yönetim kurulu adına sözünü veriyorum.” Dedi.

Salih Hızlı konuşmaların ardından katılanlara teşekkür etti. Belediyede bu şekilde bir toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Biz çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Birlikte iş yapabilme kabiliyetimiz artması en büyük arzum. Birçok farklılığımız var bunu zenginliğe dönüştürmek gerekiyor. Toplumun kardeşliğini bir arada yaşama kültürünü geliştirmek için yapılacaklar daha önemlidir. Bir çırpıda bu kadar insanların kurumun bir araya gelmesi çok önemli ve değerli buluyorum. Yapacaklarımız var 2016 için planlarımız var. Hep birlikte yapacağımız çalışmalar çok önemli. Sorun çözme mekanizmaları oluşturmak önemli. Sorunlar hep olacak önemli olan çözerken hangi duyguyla yaklaştığımız önemli. Burada sembolik olarak konser var. Bir abimizin bağışı sonucunda bir Sevgi Çocukları Derneğimiz fiziki mekan elde edecektir. Bu mekan sonucunda engelli vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacaktık. Biz de şehrimizde bize ve belediyemize düşen katkıyı sağlayacağız. 2016’da engelliler ile ilgili faaliyet gösteren dernekleri projelere dahil etmek çok önemlidir. Akhisar’da yaptığımız etkinliklerde fazla gönüllü vatandaşlarımız var. Hayatı kapsayan her konumda gönüllü çalışan insanlarımız var. Birlikte olmakta çok önemli, bir birimizle istişare ettiğimizde yanlış kararlar vermemiz daha da azalıyor. 12 Aralıkta Fide Köksal hanım efendinin katılımıyla bir konser yapılacak. Bizlerde hep birlikte bu konsere destek veriyoruz. Bu konserden sonrada Akhisar Sevgi Çocuklarının fiziki binası biter.” Dedi.

Akhisar Belediyesi,Akhisar Belediye Spor, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret Borsası, AKSEK Sevgi Çocukları Derneği, Akhisar Life Dergisi, Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği, Akhisar Genç İş Adamları Derneği ve Akhisar Mermerciler Odası katkılarıyla 12 Aralıkta Akhisar Spor Salonda Yunan sanatçı Fide Köksal konseri gerçekleştirilecek. Bu konser hakkında kurumlar istişare ederek, basın mensuplarına bilgi verdi.