Akhisar Belediyespor’un iki yıldır taraftarlarını Manisa 19 Mayıs Stadına taşıyan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret Borsası ve Topi Kardeşler Çaldiri Turizm’in verdiği yemekte konuşan Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat;” Öncelikte Akhisarspor’umuzu, basketbol takımımızı bu güzel başarılarından dolayı kutlamak istiyorum. Yemeğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Topi Kardeşler Çaldiri Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çaldiri;” Bu geceyi bizlere yaşattığı için Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu  üyeleri ve tüm futbolcularına teşekkür ediyorum. Yemeğimize katılan Milletvekilimize, Belediye başkanımıza, Akhisarsporlu futbolcu ve basketbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum, bizleri onurlandırdınız diyerek sözlerine som verdi.
 
Yemekte konuşan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel;” Bu akşam burada olmaktan çok mutluyum. Özellikle Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret Borsası ve Topi Kardeşler Çaldiri Turizm, geçen yılda bizleri taşıdılar, inşallah bu senede taşıyacaklar. Kendilerine teşekkür ediyorum ve Akhisar Belediyespor’un tüm futbolcuların imzalarının bulunduğu çerçeveli Akhisarspor formalarını hediye ediyoruz. Gösterdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek senelere de devamı gelir. Bu yılda futbolcularımıza, basketbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
 
Akhisar Belediyespor’un ulaşım sponsorları Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat’a Belediye başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz’a Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Topi Kardeşler Çaldiri Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çaldiri’ye AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediyespor’un tüm futbolcuların imzalarının bulunduğu çerçeveli Akhisarspor formalarını hediye ettiler.
(KM-MÖ-EÇ)