Akhisar Bayburtlular Derneği Başkanı Aydan Akkuş ve yönetimi ile haberleşerek Akhisar’a gelen Ozanlar Akhisar Bayburtlular Derneği dernek binasında birbirinden değerli türkü ve manileri seslendirdiler. 

Söyledikleri türküler ile dinleyici ve misafirlerin takdirini alan 2 değerli aşık bazen dinleyicilerine bazen de kendi aralarında sazlı sözlü atışma yaparak daha da takdir topladı. Aşık Ozan Erol Şahiner “Bu gün bizleri burada misafir eden değerli başkanımız Aydan Akkuş’a teşekkür ederiz. Bizler de eğer Aydan Başkan bir gece düzenler de davet ederse buraya tekrar kaybolmaya yüz tutan gelenek örf ve sanatımızı icra etmek için her zaman hazırız” dedi. Akhisar Bayburtlular Dernek Başkanı Aydan Akkuş da dernek binasında kendilerine güzel bir gece yaşatan Aşıklara teşekkür ederek “Derneğim, yönetim kurulu arkadaşlarım ve misafirlerimiz adına sizlere bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederiz. İnşallah sizlerin de katkıları ile Akhisar’da güzel bir gece düzenleriz ve sizleri tekrar aramızda görmek isteriz. Sizlere tekrar teşekkür ederim” dedi. 

Akhisar Bayburlular Derneği’ndeki geceye Bayburtlular Derneği yönetimi, dernek başkanlarından Fahri Başyiğit, ozanların memleketinden olan Erzurumlu olup Akhisar’da ikamet eden Ramazan Çavdar, Akhisargücü Masterler Derneği Başkanı Nihat Uz, Saadet Partisi Akhisar İlçe Başkanı Fikret Aysu katıldı. Gecenin sonunda her iki şair Dernek Başkanı Aydan Akkuş’a kendilerine ait olan şiir kitaplarını imzalayarak hediye ettiler.
E.Ç