Akhisar Aybek Tur bir haftalık süre içersinde Akhisar ve Manisalıları Edirne, Bursa, Eskişehir, Şirince ve Tekirdağ'ı Gezdiler.

Edirne gezi programında Karaağaç Lozan Anıtı, Yunanistan Sınır Kapısı, Eski Tren Garı, Meriç nehri, Protokol evi, Beyazıt külliyesi ve Sağlık Müzesi, Kırkpınar Meydanı, Eski Osmanlı Sarayı, Balkan Şehitleri Anıtı, Tunca Nehri, Arda Nehri, Selimiye Cami, Selimiye Cami Arastası, Ali Paşa Çarşısı, Saraçlar caddesi, Sinagog, Elana Kilisesi, Şükrü Pasa Anıtını gezdiler.

Bursa gezi programında Tophane, Saat Kulesi, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi, Ulu Cami, Emir sultan cami ve Türbe, Zeki Müren Mezarı, Yeşil Türbe ve Camii, Uludağ'a Teleferik ile gezi yaptılar.

Eskişehir gezi programında Odun Pazarı evlerini ziyaret ettikten sonra Külliye, Kurşunlu Camii, Lüle Taşı Müzesi, Bal Mumu Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesini ve tarihi evleri gezdiler.

Tekirdağ gezi programında Manisa bayisi Yörükoğlu Traktör ve Manisalı çiftçilerimiz ile Hattat Traktör - Hema Endüstri üretim fabrikalarını gezerken saat 9.05 'te ulu önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını fabrikanın içinde yer alan Trakya'nın en büyük Türk Bayrağının altında saygı duruşuyla andık. Daha sonra fabrikayı gezen cifçilerimiz traktörlerin yapım aşamasının her anına tanık oldular. Fabrika içinde ki otelde kalan misafirler ertesi gün Tekirdağ ve cevre gezisi ardından Akhisar ve Manisa'ya döndüler.

Son olarak ta İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Turistik Mahalle olan Şirince’yi ziyaret ederek gezdiler.